Ahad, 8 Disember 2013

Debaran Untuk Berumah Tangga

Assalammualaikum.....

    Lama xsembang dan update cerita dalam blog aq sendri nie.....maklum la bz kerja sejak dah buka perniagaan sndri ni kan.....xpe pelan kayuh2 lama2 smpai la kemuncaknye kan....

   Ape khabar pembaca blog aq ni????sihat????sorry la lau xdpat nk follow blog korang semua....malam ni aq free dan xtau nk watpe so aq buat lah cerita aq ni.....

  Haaaa kalau korang yg dah bertunang tu jgn tunang lama2 sbb bnyak dugaan dalam bertunang ni...so korang kena jaga2 ckit....mcm aq sendri dah rsa mcm2 aq fikirkan....ada je halangan dan rintangan...tapi korang kena tabahkan hati...istiqfar bnyak2....masa silam korang juga akan korang ingat pastu korang xtau nak buat ape....so untuk lupakan kenangan silam tu korang bz kan diri la mcm aq buat skrang nie...buat perniagaan kecil2lan...bila korang dah sebuk korang akan lupa semua perkara termasuk tunang sendiri...hahaha....tpi jgn lupa terus tunang...ingat2 la orang yang tersayang ok...hargai dia selagi dia di depan mata korang semua.....

   Nak di jadikan cerita aq ni masa untuk berumah tangga dah nak dekat...tp aq baru je pergi kursus pagi tadi dan dah dapat sijil kahwin hahaha....mcm pelik plak aq ni dapat sijil tu mcm dah ada lesen besar je nk kahwin kan????hahaha.....InsyaAllah tahun depan aq akan mendirikan rumahtangga.....bnyak aq kena pikul tanggungjawab ni...huhuhu...seorang lelaki aq harus kena tempuhi semua rintangan ni.....pengalaman mendewasakan kita hihihihi.....so smpai sini je la aq nk cter sbb otak aq kosong dah skrang ni hahaha......selamat jumpa lagi nanti semua.....tata....


nampak x bertape kacaknye aq hahaha...perasan sudah....k bye