Khamis, 15 November 2012

Teganu Kite

Salam sejahtera dan Salam 1 Malaysia (amboihhh dah mcm pengacara mjlis dah aq ni huhuhu)....
salam saya kepada kawan-kawan yg ingin dan masih bersama sy...sy ucapkan slam sejahtera keatas anda semua....moga hidup anda di rahmati Allah s.w.t.....

Dah2 dari bebel ntah pape baik aq truskan menaip blog aq ni...huhuu....dah xde benda lain nk buat so blog sbgai teman untuk meluah sgalanye pun aduiii...hahahah

ok,pada 15/11/2012 sy serta kawan sya zuhud(Mr.Od) telah hadir pada satu mjlis perkhwinan atau pun majlis kesyukuran kawan saya iaitu Azura(Arya Azura) dengan pasangan beliau Helmi.... Tahniah sy ucapkan dan terima kasih atas jemputan yg kamu berdua bagi pada sy.....

kalau nk di ikot kan mmng xnk pergi huhu jauh kot kat terengganu tu...tp pihak pngntin minta kami dtang jgk sbb rumah telah pun di sdiakan oleh abg beliau...sedap jgk homestay tu ade aircnd lagi tu....cuma......tilam xbrape nk best sngat sbb terlalu lembut...smpai sy tdw pon jadi tenggelam huhuhu.....tp xpe sush je korang sediakn tmpat tdw kami....

penat berjlan jgk pergi pun cuma 1 hari je..mmng terlalu leth la bdan ni.....tp xpe untuk kawan kite mesti datang punya.....jgn t time saya plak khwin die xdatang da la...siap korang tau huhuhuu....gurau2 je....xde paksaan pun sama ade nk dtang ke tidak hihihi.....

ape2 pun sy ucapkan tahniah dan moga kekal keakhir ayat.....untuk mmbina serta mngwal rumahtangga bukan mudah..sbb bnyak dugaan yg akan mnimpa kite...so kite kena tabah untuk mnghadapi rintangan dalam hidup kite..... ok Smile Always.......sy doakan mereka berkekalan....InsyAllah...Aminnnnnn



sorry camera man xbape pndai nk amek pic kiteorng hihiihi.....

hope korang ceria selalu......


 

Ahad, 11 November 2012

Sehati Sejuta Harapan Bersama Anak OKU.....

assalammualaikum dan selamat pagi semua....ape habaq korng smua...lamo xdgor cite kome semua hahaha...mklum la dah lma xbuat blog ni...hilang ntah kemna plak mud nk wat blog ni huhuu...tp dengan tiba2 aje tringin plak nk update blog huhuu....

ok,kali ni kami sekeluarga Southern Audio Members di jemput datang ke 1 mjlis amal kat kampung putri menangis,pontian,johor.....pnah dgr x nma kmpung tu?????msti kurang nk dgr kan...sbb sy pon bru pertma kali dgr nama kmpung tu...hahaha klakar x????erkkkk.....tak ek????ok fine.....kali ni jmputan xbrape ramai...lbih kurang dalam 13 biji kereta aje......meh lihat2 di bwah ni.....

kali ni event ade dua sesi yang pertama 10/11/2012 waktunye malam dari 9 - 12pm
sesi kedua plak kereta pilihan juri pada 11/11/2012...tp 5 biji kereta saje....
ni citer bhagian malam dulu ok....


Welcome To

ni logo geng2 audio...kalau nmpak horn2 tau...lau nk wat event yg halal leh la panggil kami...hihi

maaf la kali ni gmbar kereta xdpat di siarkan....sebb terlalu ramai orang.....



penuh kan owg....msa mula2 datang xla ramai mne pun...bila dah buka audio trus jdi penuh plak....

ni kereta club dangdut punya hahhaa.....jgan marah abg boy huhu

ini la muka pemilik kete club dangdut tu hahahaha....lampu mnyinari kawsan yg kgelapan kat sna huhuhu

ini la hafiz awan nano...die pon dtang jgk main audio tau...hahaha...sape xjoin kite mmng rugi la xdpat jmpa ngn die kahkahkah......tp dia nmpak runsing je tu...xtau la knape...mybe cari lagu xjumpa kot.....

ini la pemilik2 kereta audio johor...ade yg luar jhor nk join kiteorng x????kalau ade meh la trun johor....

ini Encik Jambang huhu....msa mjlis penyampaian sijil penyertaan....


sesi kedua pada 11/11/2012

setelah juri menilai kereta pada malam hari,ini la kereta yg juri dah pilih...cara mcm ne die kire markah xtau la kan....lau die kire pada bunyi mmng kayu la juri tu hahah(ops terlebih sudah hihi) meh ngk ape yg berlaku di siang hari plak...

agak2 sape dieorng ni????naik kete owg plak tu suka2 die je hahaha....kalau ade yg kenal diam2 je la ye

ishhh owg xhbis take pic lagi die dah toleh tempat lain...apek2....sengal la ko hahaha

sepadan x kiteorng??? yang lain jgn marah tau sy amek pic ngn die huhuhu...owg lain xde hahaha...jgn jelesnye....

jambang dengan kereta champion die huhuhu.....

amek pic ngn pemenang bg kategori autoshow & audioshow....

ini sesi perjalnan pulang kiteorng ke johor bahru...perjlanan pergi xde blik je ade hahaha

berehat sekejap kat tol kulai...untuk memikir nk pergi minum kat mane hahaha....

dan yg last skali ialah Juara Pontian kite Norazmi Ithnin atau di kenali sebagai jambang huhuhu beri tepukan ckit hahaha....
TERBAIK PLAYER2 SOUTHERN AUDIO MEMBERS (S.A.M)
sory Mr Aboi...sy amek pic ni kat kete awak hihihi