Ahad, 21 Oktober 2012

Batu Pahat

haiii.....amboiii bukan main smngat lagi nk update blog je sy ni....pntang g tmpat yg best2 ckit mula la nk take pic pastu nk msuk lam blog...mcm cri pulisiti je kan hahaha...ade aq kisah...suka la nk update bnyak2 pon...internet kat offce ni kan untuk di gunakan buat hntar or baca email...tp bagi pemilik blog mohdrazman1988.blogspot.com ni suka2 die je guna internet buat update blog huhuhuu....bos xde aq la bos hahaha....sblum ni cter psal kete je kan...kali ni story lain ckit...ckit je la....nktau ape die????pnah dtang btu phat x????skali skala leh la dtang..lau slalu bosan plak t kan...hihihi...jom2 tgk gmbaq2 ni

welcome to......

kat mne dtaran ni????of course le kat Batu Pahat....


ok x???ni pon datang dah lewat pagi...nk dtang awal xleh sbbnye...hujan....

yg ni plak mcm ne????

ada macam kat ict x????ict mesti bnyakkn...ni ckit je...sedang2 elok....

berlampu2 pokok2 kat sna...dlu gelap gelita..skrang terang benderang lagi tu

saya pon nk jgk bergmbo ngn pkok berlampu ni hihihi....

tu dia logo serta lambang batu pahat...yg dimana batu tu dihat la jd la btu phat hahaha...ntah ape2 je kan....lawa x???ade rsa mcm nk dtang x????xde ek???xpe la....tmpat kite xbest tp nmpak mnarik n bngga ckit huhuhu....


ok guys see you again...tnggu pula story plak yg akan dtang nnti ye...lau bnyak story psal kereta jgn mrah or bosan tau....sbb sy join event2 mcm tu.....so dpat msuk story tu je hihi...k tata...




Terima Kasih TPM

yessszaaaa.....assalammualaikum slua...ape kbar?baik2 blaka ye....mne yg merjuk ngn pkwe ke skit haty ngn pakwe ke or suami xblik umah ke..meh baca blog kite ye hihihi....ok kali ni pmilik blog mohdrazman1988.blogspot.com nk crite la sikit tntang kjadian berlaku di pagoh,johor pda 20/10/2012....kejadian kire2 berlaku pada jam 1000 am hingga 1400 pm.....dalam kejadian itu dilibatkan oleh  12 owg awam dan 11 biji kereta.....ape yg terjadi pada waktu itu?????ntah la pe ntah terjadi pda tu...saje je nk wat gimik ckit hohoho....meh2 tgk ape yg berlaku.....

                                                                                         
                        
                               ini la kejadianye yg telah berlaku di pusat kompleks sukan kawasan pagoh,johor....saje je nk mnyemakkn diri kat ctu huhuh




yang atas ni kereta budak2 NT power....padat jgk bnyinye....ngeri je dgr....

ini kete milik encik amat advanti...

yang ni pula ahli baru je nk join ngn budak2 S.A.M

tidak ketinggalan jgk student dari giatmara dan jgk institut pngajian tnggi awam & swasta

meh ngk ape yg dieorang buat msa blaja kat institut masing2....

anaconda bertayar hahhaa.....bgus x budak2 ni...ade je idea dieorng kan....

nak kata F1 pun bukan...xtau la nk kata pe kat benda ni

terbaik beb...pkai enjin motor model modenas kriss.....mmng terbaik la student automotif...

ade pe rmai2 tu???

ni la muka2 bapak n budak2 yg dtang hihihi....

hahaha...nmpak x perbezaan owg luar ngn rakyat malaysia???hahaha....ni student from Netherland...pndai ckap bahasa malaysia....hihihi......terbaik la korang dtangkat event ni...

dan yang paling penting dlam malaysia....xptut nk lupakan die...sbb die sush2 dtang dri jauh tau.....nk tau sape?????.....ce teka pat...nk bg hdiah ni....hahaha...meh ngk sape


tu die...tmbalan perdana menteri kite....tan sri muhyiddin......beritepukan ckit pda beliau hahaha......smngat die dtang psal pe...pasal pagoh kampung die la.....terima kasih TPM sudi dtang pda mjlis tersebut...

ok guys....citer tamat dah....t symsuk cter lain plak ye...tata wassalam....








Selasa, 16 Oktober 2012

Kota Tinggi

assalammualaikum...ermmm lama x mngupdate blog ni....ok,kali ni kiteorng punya event kat kota tinggi plak
ape yg ade kat kota tinggi???....of course le my event audio show...huhuhu jgn jeles tau mne yg xdpat nk pegi tu.....bukan pe xsmpat nk g tau kat korang...hahaha...boleh ke mcm tu????hihihi...

kali ni kiteorng di tmpat kan di Kipmart kota Tinggi...dah lama jgk la pengnjur xpnggil kiteorng...nk2 time tu skali ngn honda punya event....dah tmpat kiteorng dieorng dah sedia kan...so ape lagi...park aje kete...vip la kata kan hahahaha......

yang ni owg baru nk join dalam group S.A.M...depa dari mersing nie...

amcm menarik x kete ni??kat rim pon ade lampu tau...korang ade x???

ramai kan....

wahhh...mcm jejak kasih plak makcik ni....siap bleh jmpa kwan lagi tu huhu....yela mybe lama xjmpa jadi bila ade event mcm ni...bru la nk dpat jmpa kawan kan....

semua tahan telinga negk kete viva tu...8 sub woofer 12''mknanye speaker besar tu ade 8 biji...kete viva je...

tapi nk wat mcm ne dah hobby...letak duit kat kete puluh2 ribu pun xpe...jnji puas haty....untung hbis kat kete lau hbis kat pompuan dpat ape?????lain la lau prncngan nk khwin kan....lau ade bonus lebih bleh la wat kat kete ckit.....

ok guys mngu depan sy masukkan citer lain plak ye...asyk kete je boring kan...hehehe.....so nnti kan cerita sy mnggu dpan  tau....see u again...tata

Ahad, 7 Oktober 2012

UTM Skudai.....


ape yg ade kat UTM tu?????of course la my event again hahaha.....tiap2 minngu dah ni asyk ade event je...penat nk lyan....xlyan t ade plak kawan2 yg tnya nape xpegi kan....dah lama sy xmsuk UTM,lau xsilap dah sebulan lebih kowttt xmsuk...ntah la mlas nk ingt kisah silam wktu slalu msuk UTM hahaha...dah xde pe2 dah yg mnarik lam tu....

kali ni kami di jemput datang UTM mmbuat Demo Show Audio oleh peljar2 UTM sndri....ntah mne die dpat no pon xtau...tau2 je die mntak budak2 S.A.M (Sauthern Audio Members) ni dtang untuk mmbuat audio kat tmpat beliau...skema x ayat sy hahahaha.....

Yang datang kali ni seramai 23 buah kereta.....mmng meriah kan ramai plak yg dtang wat demo audio tu...kiteorng ni pantang di beri tempat untuk mmekak mmng on je....jnji puas buka lagu ntah ape2 dgn kuat2....hahahaha.....lama jgk kiteorng wat demo lam tu..smpai xtau dah nk main lagu ape lagi...last2 lagu melayu jugak layan....ermmmm tajuknye muara hati hohohoo...jowang x?????saje2 je buka lagu tu...asyk disco je kan...boring plak nnti huhuhu......

Ni kiteorng berkumpul kat burger king sebelah ptronas kat ngn utm....untuk mnggu ahli2 lain yg  akan tiba....

ni pandngan dari depan plak.....bersemngat semua nk pegi....

 
ramai tak???





ni kete dari kota tinggi


ni kete owng sabah ni,tp die dah duduk tetap kat senai.....ade kwan le sy main 2 biji woofer je huhuhu.....

bunyi sedap ni...lembut je dgr....

yang ni plak...speaker 15''...mmng kaw2 punya bnyi...dah bnyak ribu hbis ni...ngk mcm simple je kan...tp barang baik2 punya....

yang ni plak lau rsa nk pecah tlinga duduk la blkang van ni...mmng xterthan telinga dngar...kuat beb...lau xsilap kos untuk bnyi mcm ni 26k kot....

ade hntu kat kete tu huhuhu.....

dan yang last skali kami bergambar ramai2.....katanye msuk majalah...entah ye entahkan tidak...kalau ade jmpa pic kami...bgthu la ye hhehehe.....

Amacam ok x????rmai x????ade yang xmasuk lagi lam pic ni...sbb rmai sngat so dieorng ade yg xnaik....


ok akan dtang mybe kat UTM or Kota Tinggi...ngk event dlu mne yg ade...lau kota tinggi xpegi rsanye...jauh la huhuhu...lau UTM ade wat sy p yg ade kat UTM je...mudah ckit nk balik kg hahaha...k tata wassalam







KLUANG LAGI....

Salam 1 malaysia...ermmmm nk tnya ckit leh x?????kalau sy smbung cter yg kat kluang tu boleh x????ke xbagi or boring????agk2 ape korang nk bg jwapan?????tp sy xkire,nk jgk cter yg event kat kluang tu...nk marah,marah la...peduli hape huhuhu....ok2....maaf la lau marah2ye....

ok sy nk story lagi yg psal kat kluang...tiba2 ade mud baik plak hri ni huhuhu...xde mkna ape2 tau....mybe dah ok ckit kot haty ni...hahaha....ok jom smbung story mory mak jemah hahaha.....

selepas habis show audio tu kiteorng di anugerahkan hadiah or cenderamata atau hati hahaha..lantak la...xtau dah nk kata pe.....mula2 ingtkan xdpat ape2 lnsung kan..ye la buat event n ade kena bayar....sape yg xcuak bila di umumkan msa pnyampaian hadiah tu.....ape2 pon kite hanya????Redhaaaa.....hihihi

meh lihat pic ni....

agak2 sape ek die tu????huhuu....salam ngn pengarah pelajaran pendidikan johor tau huhuu......dapat hadiah derrr....hihiih


yang ni plak kawan sy yg agk rapat...sbb dtang sama2 n kongsi sama2 main audio....huhuhu



 hadiah xla seberape tapi kire brmkna la bg sy kan....ape2 pon kite enjoy huhuhu......


sorry amek gmbo akak2 ni semua....saja curik2 amek gmbo die owg...bab nk masukkn lam story sy ni...bukan story awk ye....huhuhu
bersama hadiah masing2.....ok kan lau g event mcm ni je...xla serabut kepala g shpping kmpleks yg sesak rmai owng tu...hbih duit beli tu beli ni...n mkan ntah ape yg smpai kena kat beratus rnggit......mmbaziaq je kan hahaha...tp lau dah ade hbby nk mkan yg mhal2 je nk wat mcm ne kan....dirimasing2...hihihii




Insyallah akan datang kereta sy pon akan jd mcm ni...sabarnye baby white...bulan 12 kite msuk ye....pastu leh g lawan lagi hihihi.....smpaikan ade owg ckap xboring ke g tmpat2 mcm ni????nk tau jwapan sy....biar sy maindgn dunia kendraan dari pda sy lepak xtntu hala....buat yg bukan2...kite owg baik2 tau..huhu...


k la awk semua...t ade msa sy cterkan plak event kat UTM skudai....nntikannye episod akan dtang uhuhuu...mcm pngrah plak....assalammualaikum.....