Isnin, 27 Ogos 2012

Pekerja IIS Di Dalam Offce

yuhuuuu....selamat pagi semua hahhaa....Alhamdulilah kehadrat ilahi kerana kite dapat hidup lagi di hari ini....

ok hari ni cik man hahaha nma xleh blahhh....aq nk story ckit kat hangpa2 smua psal budak2 offce aq ape jwtan die n ape yg die buat ok...hihihi.....kalau bos bca cmfrm2 kena angkut smula lptop n ttup tenet hahaha....tp bos xde bab die cutiraya lagi huhu...

ok owg pertama yg saya plih adalahhhhhhhh........akauntan sy iaitu puan Normala hahaha....die kejenye kire gaji n serabutkan kepala pekerja2 lain.....ckapnye xhenti2 hahaha...kuat bebel n beremosi ckit...nk tgk owngnye x????xnk????alaaa nk la ye...meh ngk owngnye yg comel....huhuhu



     ini la owngnye....eleh tu konon2 je tu...wat semak2 fail2 n peningkan kepala sendri hahaha....ni la akauntan kite puan Normala....die malu msa nk tngkap pic die ni....die kta lau nk amek pic amek time die pkai bju lawa2 hahaha...tp kire ok pe kje je kowttt...bukan nk p mjlis khwin pon kan.....

Tu owg yg pertama ke dua plak.......ialah....Project Manager sy iaitu encik Hafiziyg berasal dri kelantan darul naim...ank buah Tuan Guru ni tau jgn main2.....kang kena azan plak t hahaha...
ini plak kejenye bhagian buat report tu klau ade keje lau xde kje nk tau ape die buat...hahhh!!! meh ngk ni ape die buat....



nmpak tak die buat Bos!!!!die main facebookkk bos.....aishhhh nk kena ni...report kat bos die main fb...tp tuan pengarang ni pon sama jgk berfb n blogger je hahaha.....tu la time xde keje relex jekan...gaji besaqq jgk tu huhu....

owng strusnye bhagian2 stafff.....

ngk ape dieorng buat...


ngk tu main game plak die...nama die cik safwan ...muka yg tenang mcm xde ape2 nk buat plak die huhu....report bnyak xbuat lagi tu....kang bising client nnti pdan muka kena mrah hahah


yg ni mmng bz bnyak keje nama die cik jijul owngnye putih jd idaman wanita malaya hahaha....die smpai serabut kepala hotak die mikir buat report mcm ne....die ni di tugaskan wat keje dlam MMHE so die cuma blik offce buat report shaja....ksian die bnyak sngt keje nk buat...huhu dah keje kan nk wat mcm ne...



ni plak cik din budak prktikal tmpat kami....die pon men fb jgk sbb xde kje nk buat....bla ade kje bru la ade owng angkut die bwak p site nuhh.....peluh2 kena kerjakan huhu...ni laulectrer die dtang ngk die berfb sdpat sjil nnti kang....hah jaga2nye cik din....kena nnti kang huhu....

ok yang last skali ialah myyy bohh huhu...sy punya bos la...die kaki pancing ni kuat die pancing tiap2 mlam pancing je....kdang2 sy pon trikot jgk die g pancing sbb xtau nk watpe kat umah kan tu yg duk ikot die p pancing nuhhh.....


ni la owngnye..hihi...hensem x die????msti la bos kan...nma die encik Mazlam...owg trengganu kite ni....hahaha....xbnyak story psal die bab die jrang dok offce bnyak g kluar site....

nk tgk gmbo pngrang ke????xpyah la bab xde pon gmbo die hahaha....ok la smua lenguh plak mnaip ni....tp ade lgi story nk msukkan nnti...time ghaye plak nk cter...hahaha...bnyak sngt cternye ni hahaha....bab2 jiwang2 xmasukkn lagi plak tu hahaha...perlu ke???mcm xperlu je kan...blog pon bukan cntik mne pon...bnyak lg nk kna edit ni.....aduiii....dah la xpndai owg buat blog aq pon sbuk jgk nk buat blog hahaha...k u Alls


see u again ok....if msih bernyawa lagi...tata....

Tiada ulasan:

Catat Ulasan