Isnin, 27 Ogos 2012

Kereta Aku Yang Comel Kowtttt




Haaaaaaaaaa......dah skali buat blog nk tokok tmbahkan pndptan n memerahkn kepala hotak den ni...hahaha....kali ni ambe nk cto psai kete kami yg comel...tp aq je yg xbrape nk comel huhuhu...penah ngk x kete kami?????kami ade viva je 850 ex....warna putih atau nma manjanye Baby White....huhuh meh2 ngk kete kito ni....



      hah!!!ni la kete kite yg agk comel...terbuka smua tu...time ni amek pic kat tgh pdang kat tasik pasir gudang johor alaaa lau owg jhor koba tasik layang2....maaf la ayt berbgai2 nogeri msuk hahaha....saje je nk cri mud happy2....

knpa kete kite buat mcm tu?????korang nk tau ke????xpyah la ye....apee????nktau jgk?????
ermmmmm....jap2 pk sat....ermmmmm......ermmmm......ermmmm.....ok2 kite bgthu...sbbnye ialahhh.....meh lihat bwah...




ni la sbb n punca2 kena buka bonet depan n blakang...huhuuhu....ni la kwan2 aq dok memekakkan tlnga msing2 n owg ramai...korang punya ade x mcm ni????lau ade pon msti kat pintu kan hahaha.....

aktvti kiteorng biasanye pda hjung mnggu atau pon mlam mnggu mne ade kwasan di situ lah kite niaga cd hahaha......

kete kite xlawa mne pon tp kire ok la ade bnyi2 jgk hahaha...jap2 ni kete kite yg bdget power tu huhu




tu la kete kite...kecik je speakernye huhuu....dah xtau sngt duit nk wat pe hbis buat kat kete plak huhu.....
duit xbnyak mne pon tp 4k jgk wat bnda tu smua hahaha.....dah hobby kan nk watmcm ne....

mak smpai bsing...simpan2 la duit tu buat khwin....hihihi....ye mak ank mu akan simpan duit tuk khwin pasni tp slesai puas main audio system ni huhuhu.....

mlam minggu ni kiteorng ade invitation dari persada johor....dieorng mnx geng kami dtang wat demo audio....
nt kite msukkn lam blog xsbrape ni psal kat persada tu.....lupa nk g taukiteorng ade group tau jgn jelesss jemah2 smua kahkah.....group kiteorng nmanye Sauthern Audio Members (S.A.M).....baru je lg d tbuhkn tp rmai plak yg join tu yg best huhuhu.....kite ingt nk wat kete kite mcm kwan kite ni....die punya bnyi kuat wooooooo!!!!!!!!!!skali buka rmai yg dtang tauu....hihihi




ni la ketenye The Litle Blue....comel kete die....pnah menang tmpat pertma kat angsana tau...duk blkang tu angin mmng rasa sngat2....gegar je smua bulu2 yg ade hahaha....trasa nk buat mcm ni tp tkot sma itu pak jpj n polisi...mreka slalu dong kcau kami...ada sja mau nyaaaa.....huhu...nk wat mcm ne dah tugas beliaukan yg korng nk buat jgk sape sruh....sndri tnggung mey huhuu.....bnyak lagi pic kami tp tngan dah pnat la nk taip...solat pon xlagi ni....ermmmm k la awk2 smua...slmat mmbca....jgn mengeja plak ye lmbat plak nk hbis bca nnti hahaha....k la korng smua...nnti lau ade msa say update lagi tau huhuhu......


mne yg msih baraya slmat hari raya huhu.... 

see you again...tata....



      

2 ulasan:

  1. man nama ni best...PVC..perodua viva crew

    BalasPadam
  2. yeke????tp viva v xde plak...mcm ne nk msukkn n nma kan PVC....kena cri rkan lagi la yg ade viva...hihihi

    BalasPadam